VIND MIJN ZONE & AFHAAL-/LEVERDAG

Uw factuur geeft de prijzen van de transportservices van Iron Mountain weer. Aan elk van uw ophaal-/afleverlocatie(s) wordt een "Zone" toegewezen op basis van de afstand tot de dichtstbijzijnde IRM transportlocatie.

Zoek op postcode (bijvoorbeeld: voer 7811 in om te zoeken en klik op 'Zoeken' om de toegewezen zone en geplande bezorgdag te bekijken (indien van toepassing)

Let op: Als u vragen heeft over uw huidige service-/ophaal- en bezorgdagen, neem dan contact op met de Customer Care afdeling.

Veel gestelde vragen

  • Wat zijn zones?

    Zones zijn gebieden die zich binnen een bepaald bereik van een IRM-transportlocatie bevinden. Klanten worden getagd in zones op basis van hoe ver ze verwijderd zijn van de dichtstbijzijnde IRM-transportlocatie. Zones zijn genummerd van 1 tot 5 op basis van afstand, waarbij 1 het dichtst bij en 5 het verst verwijderd is van een IRM-transportlocatie. Elke klantlocatie wordt aan één zone gekoppeld.

  • Wat is een metro zone?

    Metro's zijn grootstedelijke gebieden binnen Zone 1. Dit zijn gebieden met veel verkeer die extra tijd en kosten vergen om te bedienen.

  • Wat geeft mijn geplande bezorgdag aan?

    Geplande bezorgdagen zijn de dagen waarop uw locatie de mogelijkheid heeft om uw materialen op te laten halen of terug te brengen.