VIND MIJN ZONE & AFHAAL-/ LEVERDAG

Uw factuur geeft de prijzen van de transportservices van Iron Mountain weer. Aan elk van uw ophaal-/afleverlocatie(s) wordt een "Zone" toegewezen op basis van de afstand tot de dichtstbijzijnde IRM transportlocatie.

Zoek op postcode (bijvoorbeeld: als uw postcode 2408 AC is, voer dan 2408 in om te zoeken) en klik op “Zoeken” om uw toegewezen zone en geplande bezorgdag te bekijken (indien van toepassing)

Let op: Als u vragen heeft over uw huidige service-/ophaal- en bezorgdagen, neem dan contact op met de Customer Care afdeling.

Veel gestelde vragen

  • Wat zijn zones?

    Zones zijn gebieden die zich binnen een bepaald bereik van een IRM-transportlocatie bevinden. Klanten worden getagd in zones op basis van hoe ver ze verwijderd zijn van de dichtstbijzijnde IRM-transportlocatie. Zones zijn genummerd van 1 tot 5 op basis van afstand, waarbij 1 het dichtst bij en 5 het verst verwijderd is van een IRM-transportlocatie. Elke klantlocatie wordt aan één zone gekoppeld.

  • Wat is een metro zone?

    Metro's zijn grootstedelijke gebieden binnen Zone 1. Dit zijn gebieden met veel verkeer die extra tijd en kosten vergen om te bedienen.

  • Wat geeft mijn geplande bezorgdag aan?

    Geplande bezorgdagen zijn de dagen waarop uw locatie de mogelijkheid heeft om uw materialen op te laten halen of terug te brengen.